Even voorstellen, ik ben Nicole van Gestel, getrouwd met Bjorn en trotse moeder van dochter Fay. Zelf ben ik geboren in de oude vroedvrouwenschool te Heerlen en opgegroeid in Kerkrade. Al jong wist ik dat ik verloskundige wilde worden. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht. Direct hierna in de praktijk van Marja Vroomen-Vos aan het werk gegaan. Voor mij heel bijzonder omdat ik mij in de regio Parkstad het meeste thuis voel. Vanaf de eerste dag heb ik met veel plezier en passie in deze praktijk gewerkt. Het werk als verloskundige doe ik met heel veel plezier, omdat je als verloskundige elke keer mag delen in een speciale, bijzondere gebeurtenis in het leven van mensen. Ik vind het belangrijk om als verloskundige de zwangere door middel van persoonlijk contact, aandacht en deskundige zorg zo goed mogelijk te begeleiden, adviseren en een veilig gevoel te geven. Zwangere vrouwen en hun partner kunnen zo met vertrouwen de bevalling tegemoet zien. Achteraf kunnen ze dan met een goed gevoel terugkijken op een hele mooie speciale periode. Het maken van echo’s en het verzorgen van anticonceptie in de praktijk vind ik zeer waardevolle aanvullingen en specialisaties in mijn werk als verloskundige.

Ik ben Stefanie Vroomen, geboren en getogen in Heerlen en ben dochter van een verloskundige. Vanuit huis heb ik dit beroep van dichtbij meegemaakt en het voelt alsof het me met de paplepel is ingegoten. Nu woon ik met mijn gezin al een tijdje in Landgraaf en ik ben al ruim 10 jaar werkzaam binnen onze praktijk. Ik kan in deze praktijk, en ons team, mijn visie- ziel en zaligheid kwijt wat betreft de verloskunde. Ik kijk graag met een nuchtere, frisse blik naar zwanger zijn en bevallen en vind het belangrijk zoveel mogelijk mee te bewegen met jullie wensen en verwachtingen. Ik ben inmiddels moeder van 2 zonen (2017, 2022). Ze zijn beide thuis geboren met begeleiding van mijn collega Nicole en ex-collega (en mijn moeder) Marja Vroomen. Ik weet welke uitdagingen het (aanstaande) moederschap met zich meebrengt en hoop waardevolle tips te kunnen bieden alsook een luisterend
oor. Als ik niet aan het werk ben, ben ik het liefst bij mijn kindjes buiten. Ik vind alle facetten van mijn beroep prachtig en hoop snel persoonlijk kennis met jullie te mogen maken. Ik kijk ernaar uit om samen een mooie invulling te gaan geven aan de bijzondere periode die voor jullie gaat beginnen.

Beste ouders in spé. Ik ben Romy Spekreijse. Geboren en getogen in Heerlen. Zelf ben ik onder begeleiding van de verloskundige thuis geboren.Als lid van een groot gezin met één oudere en twee jongere zussen hecht ik veel waarde aan gezelligheid en mensen om mij heen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Naast ‘verloskundige zijn’ zing, bak en knutsel ik graag. Na een switch gemaakt te hebben vanuit een andere studie heb ik in 2021 de opleiding verloskunde afgerond aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Tijdens de opleiding heb ik door heel het land zwangeren mogen begeleiden. Sinds 2021 ben ik werkzaam in dit fijne team en ik vind het dan ook heerlijk weer terug in Limburg te zijn. Ik hecht veel waarde aan het bevorderen en behoud van de fysiologie tijdens zwangerschap en bevalling. Het voelt steeds weer als een eer om onderdeel uit te mogen
maken van één van de meest intieme gebeurtenissen in het leven. Ik kijk er naar uit om jullie tijdens deze bijzondere, unieke periode te mogen begeleiden en hoop dat jullie je net zo thuis voelen in onze praktijk als ikzelf doe.

Onze visie

Zwanger zijn en bevallen zijn waarschijnlijk één van de meest mooie, bijzondere en spannende gebeurtenissen in je leven. Wij benaderen je zwangerschap, bevalling en het kraambed met een frisse blik. We zijn er van overtuigd dat je met de juiste, deskundige begeleiding het vertrouwen krijgt dat je nodig hebt tijdens deze ingrijpende periode. Tijdens je zwangerschap en bevalling hebben we een brede blik. We denken graag met je mee. Bij ons staan je wensen altijd centraal.

Tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed maakt je lichaam veel veranderingen door. We hopen dat ons advies en voorlichting er voor kunnen zorgen dat je lekker en zelfverzekerd in je vel zit. We weten als geen ander dat het niet altijd een roze wolk is en staan de gehele periode voor je klaar.